100. yıl ziyaretleri

Cumhuriyetimöizin 100. yılı dolayısıyla gerçekleşen kurum ziyaretleri kapsamında Şeker İlkolulu ile birlikte Suluova Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirieldi.

13.12.2023 111

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Suluova kaymakamlığımız tarafından organize edilen kurum ziyaretleri kapsamında okulumuz tarafından Şeker İlkokulu ile birlikte Suluova Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştrildi. Gerçkeleşen ziyarette İlçemizin huzur ve refahı için canla başla çalışan emniyet mensuplarınca öğrencilerimize yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilirken aynı zamanda emniyet güclerinin neler yaptığı konusunda detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılanan ziyaret sonucu yapılan ikramlar ve  hoş sohbetler neticesinde  gelecekte polis olmaya gönüllü pek çok kalp kazanan kıymetli embiyet mensublarına teşekkür ediyor ve hayırlı çalışmlar diliyoruz.

13-12-202313-12-2023